دستگيری سارق حرفه ای با ۱۸فقره سرقت در ساوه
- ? دستگيری سارق حرفه ای با ۱۸فقره سرقت در ساوه
? فرمانده انتظامي ساوه از دستگيري سارق حرفه اي منزل و مشاعات ساختمان با ۱۸ فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد.
? سرهنگ علي اکبر عيسي آبادي گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت منزل و مشاعات ساختمانها در سطح شهرستان ساوه، موضوع به صورت ويژه در دستورکار مأموران کلانتري ۱۱ اين شهرستان قرار گرفت.
? وي افزود: مأموران انتظامي با انجام اقدامات اطلاعاتي و پليسي سارق را شناسايي و در يک عمليات ضربتي دستگير و در بازرسي از مخفيگاهش تعداد دو دستگاه موتورجوشکاري، موتوربرق، جعبه ابزار و مقدار لوازم سرقتي ديگر کشف کردند.
? این مقام انتظامی تصريح کرد: سارق در مواجهه با ادله و مستندات پليس به ۱۸ فقره سرقت منزل و اماکن خصوصي و مشاعات ساختمان معترف گرديدکه در اين خصوص پرونده اي تشکيل و متهم تحويل مراجع قضايي شد.
? وی با بيان اينکه بدون مشارکت و همراهي شهروندان حصول امنيت کامل مقدور نيست از شهروندان خواست: ضمن توجه به اقدامات پيشگيرانه هر گونه اخبار موارد مشكوك را از طريق تلفن ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.





