
اسفالت خیابانهای ساوه برای اولین بار با اقدام صادق شهیدی|اسفالت خیابانهای ساوه برای اولین بار در سال ۱۳۴۱
اسفالت خیابانهای ساوه برای اولین بار با اقدام صادق شهیدی
اسفالت خیابانهای ساوه برای اولین بار در سال ۱۳۴۱
وقتی مقاطعه کاران در سال ۱۳۴۱ کار اسفالت راه تهران تا ساوه را به پایان رساندند برای دریافت پایان کار و طلب معوقه ی خود به وزارت راه مراجعه کردند . مدیر کل مالی وزارت راه در ان زمان یکی از ساوه ای های اصیل و خوشنام و سالم مرحوم صادق شهیدی بود که به این شهر از همه چیز عقب مانده توجه داشت. بر خلاف دیگر سیاست بازان ساوه ای که جز به نفع شخصی خود و غصب زمین های این شهر به چیزی دیگر نمی اندیشیدند چنانکه عده ای زمین های شمالی شهر و بعضی هم اراضی جنوب و متصل به شهر و عده ای هم زمین های داخل شهر را با جنگ زرگری با مسئولان وقت تصرف کردند و همچون ارث پدر زمین های مردم بی پناه را یا فروختند یا کشت و کار کردند و یا دکان و فروشگاه ساختند . سرانجام غاصبان مردند و وارثان خوردند انان مال را گذاشتند و وبال را بردند .
اما صادق شهیدی به پیمانکاران تکلیف کرد تا خیابانهای ساوه را که در ان زمان محدود به سه چهار خیابان و دو سه میدان بود اسفالت کنند تا طلب معوقه شان پرداخت شود گفتند * که پیمانکاران در قبال دریافت پایان کار به مرحوم صادق شهیدی مبلغ گزافی پیشنهاد کردند که دیگر به اسفالت شهر کاری نداشته باشد . شهیدی نپذیرفت و گفت به عوض این مبلغ که می خواهید به عنوان رشوه به من بدهید خیابانهای ساوه را اسفالت کنید . پیمانکاران به ناچار قبول کردند و ماشین الات و وسایل اسفالت کاری را که از ساوه برده بودند به ساوه بازگرداندند و خیابانها را اسفالت کردند .شهرداری ساوه به پاس این خدمت خیابانی که امروز به نام (خیابان استاد مطهری معروف است)خیابان صادق شهیدی نام نهاد.
صادق شهیدی سه سال بعد در فروردین یکهزار و سیصد و چهل و چهار هنگامی که عازم زیارت عتبات بود در راه اتو موبیلش گرفتار حادثه ای شد و درگذشت ولی نام نیکش باقی ماند .
مهر ماه ۱۳۴۱ حسن جلالی از ساوه منتقل شد و به جایش خضرایی امد که اهل کرمان بود .
قسمت واقعه مهم بهمن ماه ۱۳۴۱ را علاوه بر خاطرات خودم بیشتر از روزنامه کیهان چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۴۱ به شماره ۵۸۷۶ استفاده کرده ام . نقل واقعه از خبرنگار اعزامی روزنامه کیهان است.