حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن، امنیت، استقلال و پیشرفت کشور را تضمین می‌کند

حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن، امنیت، استقلال و پیشرفت کشور را تضمین می‌کند

امام جمعه ساوه گفت: با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن غیرت ایرانی و علوی خود را به رخ جهانیان بکشانیم تا بار دیگر دشمنان کشور علوی مأیوس شوند.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت ‌ الاسلام سید ابراهیم حسینی در خطبه ‌ های این هفته نماز جمعه ساوه با تاکید بر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی اظهار کرد: باید اتحاد، برادری، انسجام اسلامی و ملی را در راهپیمایی ۲۲ بهمن به نمایش درآید.

وی با تاکید بر اینکه ۲۲ بهمن تجلی عید غدیر است و حضور در این حماسه سیاسی یک تکلیف و وظیفه شرعی و ملی محسوب می‌شود، افزود: همه باید شرکت کنیم و دیگران را نیز باید به این حماسه دعوت کنیم چراکه حضور گسترده و انقلابی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، امنیت، استقلال و پیشرفت کشور را تضمین می‌کند.

وی به تشریح معنای ایام‌الله پرداخت و گفت: همه روزها روز خداست، اما برخی اوقات، شرایطی پیش می‌آید که قدرت و سلطه و حاکمیت الهی بیشتر جلوه می‌کند، قدرت الهی برای همه آشکارتر می‌شود و تبلور می‌یابد.

امام جمعه ساوه تصریح کرد: انقلاب اسلامی معجزه بزرگ الهی، هدیه‌ای از عالم غیب ربوبی، تجلی حکومت الله در روی زمین بود. حق بر باطل و مستضعفین بر حاکمان مستبد فرعونی، پهلوی و اربابانشان پیروز شدند. امام خمینی (ره)، هدیه بزرگ الهی همان ولی خدا بود که مانند حضرت موسی (ع)، بساط حکومت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را با کمک مردم قهرمان، علوی و حسینی ایران ریشه‌کن کرد.

وی از دهه فجر به عنوان ایام الله یاد کرد و افزود: باید به شکرانه این روز بزرگ الهی، ۲۲ بهمن را که سرآغاز حاکمیت اسلامی و براندازی نظام طاغوتی بود، جشن بگیریم.

امام جمعه ساوه گفت: خداوند متعال می‌فرماید: “و ذکرهم بایام الله” به این مردم، ایام الله را یادآوری کن. یادآوری یوم الله ۲۲ بهمن، یعنی یادآوری جهاد و رشادت، مبارزه و استقامت، انسجام و وحدت، تکیه زدن به قرآن و عترت و پیروی از رهبری حق و ولایت فقیه، یادآوری ایمان به قدرت و لطف پروردگار اینها عوامل پیروزی انقلاب بود، رمز تداوم انقلاب نیز همین‌ موارد است.

وی به دو ویژگی مهم انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و نقش رهبری دینی را نخستین ویژگی مهم انقلاب برشمرد و گفت: تایمز لندن در توصیف امام خمینی (ره) می‌نویسد: امام خمینی (ره) مردی بود که توده‌ها را با کلام خود مسحور کرد، وی به زبان مردم عادی سخن می‌گفت و به طرفداران فقر و محروم خود اعتماد به نفس می‌بخشید، این احساس، آنها را قادر ساخت تا هر کسی را که سر راهشان بایستد از بین ببرند و به مردم نشان داد که حتی می‌توان در برابر قدرت‌هایی مثل آمریکا ایستاد و نهراسید. پس از حضرت امام(ره) کشتی انقلاب بر عهده ناخدایی از سلاله علی(ع) و فاطمه(س) گذاشته شد که دشمنان را ناکام و شگفت‌زده کرد. روزنامه usa today می‌نویسد: بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابر حریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است که اولا نقشه راه را می‌شناسد و ثانیا مردم به او اعتمادی آمیخته با اعتقاد دارند.

حجت ‌لاسلام حسینی بیان کرد: روزنامه لس آنجلس آمریکا می‌نویسد: رهبری ایران برای ما یک معما شده، خیال می‌کردیم ایران عقب‌نشینی می‌کند، تصور می‌کردیم کار تمام شده، اما آیت الله خامنه‌ای این امید را نقش بر آب کرد.

وی به ویژگی دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: دومین ویژگی انقلاب اسلامی، مردمی بودن آن و نظام اسلامی است. نه انقلاب ما یک کودتای نظامی بود و نه نظام اسلامی ما، دیکتاتوری است. مدل حکومت اسلامی ما جمهوری اسلامی است. حاکمیت شریعت اسلامی با خواست، حمایت و پشتیبانی مردمی تحقق یافت و تداوم می‌یابد.

امام جمعه ساوه در ادامه با طرح سوالاتی مبنی بر اینکه چرا برخی ناسپاسی می‌کنند؟ چرا بعضی قدر انقلاب و نظام اسلامی را نمی‌دانند، تصریح کرد: به تعبیر شهید آیت‌الله سیدمحمد باقر صدر انقلاب و نظامی اسلامی حلم‌الابنیاء بود. آمال و آرزوهای انبیا بود. معجزه قرن بود. آن وقت در یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای می‌نویسد: انقلاب اسلامی دچار بیماری روانی و در مسیر نابودی است، رژیم شاه هم ادامه پیدا می‌کرد همین دستاوردها را داشت.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی دچار بیماران روانی مثل شما و همفکرانتان شده که مانند فتنه‌گران ۸۸ و حامیان رنگارنگ آن شده است که هر بار فتنه جدیدی را تکرار می‌کنند، مجاهده و رزم را دیگران کردند، خانواده معظم شهیدان و ایثارگران، خون دادند و ایثارگری کردند و برخی بیماران روانی لیبرال مسلک بر مسند و منصب نشسته‌اند و طلبکار هم هستند. این چه تفکری است که به نام انقلاب اسلامی جشنواره برگزار می‌کند ولی به ارزش‌های اسلام و انقلاب، به حجاب و عفاف و به دفاع مقدس اهانت می‌کند. این جشنواره زجر انقلاب است یا فجر انقلاب؟

خطیب جمعه ساوه تاکید کرد: مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کجا هستند؟ آیا این است فرهنگ اسلامی؟ این ارشاد است یا اضلال؟ نتیجه نفهمیدن فرهنگ و هنر و اینکه هنر، دینی و غیردینی ندارد، همین است. گرفتاری امروز ما از تفکرات لیبرالیستی برخی مسئولین است.

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه ضمن دعوت به اتحاد و انسجام اسلامی گفت: امروز که دشمنان ما را تهدید و تحریم می‌کنند باید همه مردم و مسئولین، همه طیف‌های سیاسی با هم پشت سر رهبری نظام باشند. ما در برابر دشمنان خارجی همواره به پیروزی‌های بزرگ دست یافتیم. ترامپ در سخنرانی سالانه خود گفته است: ما از ایران چشم بر نمی‌داریم پس باید از تفرقه و اختلاف و چند دستگی داخلی نگران باشیم.

وی ادامه داد: جواب ملت ما این است، ما چشمانتان را کور می‌کنیم. این سخنان تکرار سخنان ابن زیاد و شمر بن ذی‌الجوشن به امام حسین (ع) است با این تفاوت که امروز قربانی در این میدان، دشمنان ما خواهند بود و البته پاسخ همیشگی ما هیهات منا الذله حسین (ع) است. در منطقه با تشکیل دولت لبنان و پیروزی مجدد حزب الله ما پیروز شدیم، در عراق با تقویت حشد الشعبی، در یمن با مقاومت و پیروزی انصار‌الله و در سوریه با شکست و عقب‌نشینی آمریکا ما پیروز شدیم.

امام جمعه ساوه بیان کرد: روزنامه نشنال‌اینترست آمریکایی ماه گذشته نوشت: کاخ سفید باید از ۴ دهه مداخله در منطقه خاورمیانه درس بگیرد. تجربه ۴۰ ساله می‌گوید آمریکا باید خاورمیانه را ترک کند. روزنامه نیویورک تایمز آمریکا نوشت: هیچ کشوری مانند ایران، لیاقت رهبری خاورمیانه را ندارد. اگر ما اتحاد و همبستگی خود را حفظ کنیم دشمنان در هر سطحی که باشند، شکست می‌خورند.

وی با اشاره به شعار مردم فدای ارتش ارتش فدای مردم در سال ۱۳۵۷، افزود: همه با هم بودیم، امروز هم، همه باید با هم باشیم، دشمن که جنگ اقتصادی راه انداخته است و تحریم کرده است و با شایعه‌پراکنی که بعد از ۲۲ بهمن نوسانات قیمت و گرانی و قحطی خواهد شد، می‌خواهد اتحاد و عزم راسخ ما را بشکند. بازارهای مسلمان، کسبه و اصناف مثل سال ۵۷ با عرضه منصفانه کالا در برابر دشمن بایستند. مردم نیز به فکر ذخیره نباشند. این کشور علی بن ابی طالب (ع) است. احتکار و ذخیره‌سازی، تضعیف نظام و حرام است. دولت تلاش می‌کند که ارزاق عمومی و اساسی تأمین شود و به یاری خدا بر دشمنان خود در این صحنه هم پیروز می‌شویم.

امام جمعه ساوه با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: شایسته است در مجالس سوگواری به شناخت سبک زندگی فاطمی توجه بیشتر داشته باشیم.

وی به همسرداری حضرت فاطمه (س) و ولایت‌مداری، دین‌داری توام با سیاست آن بانوی عترت اشاره کرد و گفت: وقتی در محراب عبادت به نماز می‌ایستاد، نورانیت او برای فرشتگان آسمان تلالو می‌کرد. اما همین خانم پهلو شکسته نسبت به دشمنان علی، نسبت به مخالفان تبری می‌جوید. حاضر نیست حتی در تشییع جنازه او شرکت کنند. لذا به علی (ع) وصیت می‌کند : علی جان، مرا شب غسلم بده، شب کفنم کن، در تاریکی شب مرا دفن کن و هیچ کس را خبر مکن.