وقایع سال تحصیلی ۱۳۲۷|امتحانات نهایی در سال تحصیلی ۱۳۲۷ و ورود به دبیرستان

وقایع سال تحصیلی ۱۳۲۷|امتحانات نهایی در سال تحصیلی ۱۳۲۷ و ورود به دبیرستان

وقایع سال تحصیلی ۱۳۲۷

امتحانات نهایی در سال تحصیلی ۱۳۲۷ و ورود به دبیرستان

 

 

امتحانات نهایی ششم در یک مکان و در دبستان پهلوی برگزار شد با معدل خوبی قبول شدم .دبستان پهلوی را دبستان حاج تقی هم می گفتند به نام حاج تقی مقدس زاده مالک ساختمان .

در مهرماه ۱۳۲۷ به سال اول دبیرستان راه یافتم .هر شاگرد دبیرستانی باید هر ماه پانزده ریال شهریه می پرداخت .اما شاگردانی که نمراتشان در امتحانات ششم در سطح بالا بود معاف می شدند که شامل من هم شد .این مبلغ در پنجاه سال پیش ارزش داشت.

دبیرستان به دو دوره سه ساله تقسیم می شد که می گفتند (سیکل اول و سیکل دوم) دبیرستان ما که تنها دبیرستان ساوه بود چهار کلاس بیشتر نداشت .سه کلاس در سیکل اول و یک کلاس در سیکل دوم. محل دبیرستان در کوچه تلفن خانه نزدیک امامزاده سید ابورضا در خانه ای استیجاری بود.

رئیس دبیرستان (ال یاسین) واز مردم کاشان بود او مرد با شخصیت و مدیر خوبی بود. در کلاس اول دبیرستان سی نفر دانش اموز بودیم که نام همه انان در ذهنم مانده است.

رمضانی ،دبیر تاریخ و جغرافیا نمی دانم اهل کجا بود .می گفتند بهایی است و پیرو این فرقه ضاله است به همین دلیل اخراجش کردند و یا خود استعفا کرد نمی دانم .بهر حال رفت و در شرکت نفت استخدام شد .درست بعد از بیست سال در سال ۱۳۴۷ در کتابخانه دخترانه ساوه کتابی به دستم افتاد که همین رمضانی نوشته بود و عکس وی در صفحات اول کتاب دیده می شد .در مقدمه از حجة الاسلام حاج محمد حسین شریعتمدار ساوجی سپاسگزاری کرده بود که وقتی در ساوه بود در اثر ارشادات و دلایل متقن ایشان از این فرقه گمراه نجات پیدا کرده و به دین اسلام و مذهب شیعه بازگشته است رمضانی این کتاب را در رد بهائیت نوشته و تعدادی را بین کتابخانه ها منتشر کرده بود .در سال ۱۳۲۸ ال یاسین از ساوه به قم منتقل شد و تا سال ۱۳۴۵ در قم بود و در دبیرستان حکیم نظامی این شهر سمت ریاست داشت در این سال در اثر بیماری کلیوی درگذشت.به پاس خدماتش در همین دبیرستان تالاری ساختند .ونام ان را (تالار ال یاسین) نهادند.